DUNAREA FT DUNAREA FT

Cauta


Noutati
Restaurarea fatadelor exteriori de reşedinţă a Excelenţei Sale Ambasadorul Italiei
10.09.2011Fatadele exteriori de resedinta a Excelentei Sale Ambasadorul Italiei la Bucuresti   au fost restaurate recent utilizand tehnologia DUNAREA si produsele FASSA BORTOLO . [...] mai mult »

Decoratiuni si Vopsea

AM270- Solutie contra mucegaiului pentru interior

Utilizare:

AM 270 este folosit ca o pictura ciclu de tratare prealabila împotriva formarii de mucegai pe suprafete interioare  sau tratate anterior cu alte vopsele.Zona in cauza de agresiune sau chiar peste partea care urmeaza sa fie tratata este apoi aplicata cu pensula, ca atare, fara diluare, solutia pentru interior antimuffa AM 270.In cazul in care suprafata este puternic amalorata este recomandabil sa se repete tratamentul cu AM 270 in doua sau trei cereri distantate de aproximativ 2-3 ore.Dupa aproximativ 4-6 ore sa se treaca la aplicarea anti vopsea-vopsea mucegai pentru interior PB 260 mediu aplicata in doua straturi.In caz de cojire ipsos sau in mod special absorbant, va recomandam  aplicarea fondului de izolant acrilic alcalino-rezistenta este de 249 media diluat 1:6 cu apa inainte de punerea in aplicare a anti-mucegaiul vopsea DB 260.AM 270 trebuie utilizat in compozitia originala fara adaosuri externe.


Livrare:
Pachet de 12 l.

Fisa tehnica:
Download fisa tehnica
 
C285- Protector pentru beton

Utilizare:

Greutate diluare cu apa: primul strat de pana la 15%, al doilea, de pana la 10%.Aplicati 2 straturi indoite, dupa cel putin 4 ore.Cererea se poate face cu pensula, rola, parul scurt si lana de pulverizare fara aer.Se dilueaza produsul in greutate pana la 50% pentru primul strat si 35% pentru al doilea.C 285 trebuie utilizat in compozitia originala fara adaosuri externe exceptie facand diluarea cu apa.


Livrare:
Galeti de 16 l ca., in versiunea normala.
Culori: 7 culori


Fisa tehnica:
Nu exista
 
F263A- Strat subtire cu efect tencuiala fina pentru exterior si interior

Utilizare:

Diluarea F 263A din greutate, cu apa de la 5-7%. Cererea trebuie sa fie efectuata cu ajutorul rolelor-ras.F 263A trebuie utilizat in componenta originala fara adaosuri de materiale exterioare exceptie facand diluarea cu apa.


Livrare:
Galeti de 15 l ca.
Culori : alb


Fisa tehnica:
Nu exista
 
FA249- Fixativ pentru serii acrilice

Utilizare:

FA 249 este folosit ca un izolator, un fixativ sau stabilizarea fondului inainte de a aplica produsele de finisare, vopselele sau acoperirii acelei linii acrilice.Fiind un produs de apa poate fi utilizat, fara pericol pentru sanatatea utilizatorilor, atat in interior cat si in afara.O parte din FA 249 trebuie sa fie diluat cu aproximativ 6 - 8 parti apa si apoi aplicat cu o rola sau, de preferinta, cu o perie.Cererea de vopsea sau de acoperire se face cu cel putin 16 de ore dupa tratament.


Livrare:
Galeti de 16 si 5 I ca.

Fisa tehnica:
Nu exista
 
FASSIL F328- Fixativ pentru serii cu silicati

Utilizare:

FASSIL F 328 este folosit ca izolatie, fixarea si stabilirea fondului inainte de a aplica produsele de finisare,vopsele sau acoperiri ca linie pentru silicati fara a schimba lejeritatea de zidarie.Fiind un produs de apa poate fi folosit fara pericol pentru sanatatea utilizatorilor,atat in exterior cat si interior.Se dilueaza in raport 1:1 cu apa.Aplicati cu o perie sau cu role de lana la par scurt.Cererea de vopsea sau de acoperire linie pentru silicati poate fi efectuata la cel putin 16 ore dupa tratamentul cu FASSIL F328.FASSIL F 328 trebuie utilizat in compozitie originala fara adaosuri externe,exceptie facand diluarea cu apa.


Livrare:
Galeti de 16l ca.

Fisa tehnica:
Nu exista
 
FASSIL F357S- Strat subtire cu efect de tencuiala fina pentru exterior si interior

Utilizare:

Diluarea  FASSIL F 357S cu apa in proportie de  5-7%. Cererea trebuie sa fie efectuata cu ajutorul rolelor-ras.FASSIL F 357S trebuie utilizat in compozitie originala fara adaosuri externe,exceptie facand diluarea cu apa.


Livrare:
Galeti de 15 l ca.
Culori: alb


Fisa tehnica:
Nu exista
 
FASSIL P313- Vopsea cu silicati neteda pentru exterior si interior

Utilizare:

Greutate diluare cu apa: primul strat de pana la 30%, revanzarea de pana la 20%.Aplicarea stratului secund dupa un timp de minim 8 ore.Cererea se poate face cu o perie sau cu role de lana (de preferinta de par scurt).Va recomandam aplicarea cu pensula.FASSIL P 313 trebuie utilizat in compozitie originala fara adaosuri externe,exceptie facand diluarea cu apa.


Livrare:
Galeti de 16 l ca.
Culori: toata gama de culori


Fisa tehnica:
Nu exista
 
FASSIL R336- Acoperire cu silicati rustic pentru exterior si interior

Utilizare:

Acoperirea suprafatei cu o spatula de metal, avand grija sa distribuie un strat uniform de material.Finisajul se face cu spatula de plastic, cu o miscare circulara.Pentru aplicarea produsului cu dimensiunea particulelor fine 0,6 mm este  nevoie de doua straturi de material.Stratul al doilea ar trebui sa se aplice atunci cand primul este complet uscat.Este preferabil sa se utilizeze o spatula de metal pentru pregatirea finisajului.FASSIL R 336 trebuie utilizat in compozitie originala fara adaosuri externe,exceptie facand diluarea cu apa.


Livrare:
Galeti de 25 kg ca.
Culori: toata gama de culori


Fisa tehnica:
Nu exista
 
FINITURA756-FINISAJ HIDROFUG 756 - Bio-strat pe baza de calcar hidratat natural NHL 3,5

Utilizare:

Pentru fiecare sac de 30 kg de impermeabil 756 FINISH se adauga aproximativ 8 litri de apa curata si se amesteca Malaxoare de beton  in cantitati mici, trebuie sa adaugati la fiecare punga  aceeasi cantitate de apa.Timpul de amestecare nu trebuie sa depaseasca 3 minute si trebuie sa fie lasat sa se odihneasca timp de 10 minute inainte de aplicare.Materialul amestecat trebuie sa fie utilizat in decurs de 2 ore.Prelucrarea se face cu o spatula de metal, avand grija sa distribuie un strat uniform de material, finisajul se face cu spatula de plastic, cu o miscare circulara.Tencuiala  hidrofug 756 rezistenta la apa ar trebui sa fie utilizata în starea sa initiala, fara adaosuri de materiale straine.


Livrare:
Saci speciali protejati impotriva umiditatii de 30 kg ca

Fisa tehnica:
Nu exista
 
FS412- Fixativ pentru cicluri hidrosiliconice

Utilizare:

FS 412 este utilizat ca un izolator, fixativ si un stabilizator  al fondului inainte de a aplica produsele de finisare, vopsele sau acoperiri, acea linie hidrosilicata  fara a schimba lejeritatea zidariei.Fiind un produs de apa poate fi folosit fara pericol pentru sanatatea utilizatorilor, atat in exterior si interior.Trebuie sa fie diluat 1:1 cu apa. Aplicati cu o perie sau cu role de lana la par scurt.Cererea de vopsea sau de acoperire hidrosilicata se face cu cel putin 16 de ore dupa tratamentul cu FS 412.FS 412 trebuie utilizat in compozitie originala fara adaosuri externe,exceptie facand diluarea cu apa.


Livrare:
Galeti de 16 l ca.

Fisa tehnica:
Nu exista
 
I133-Tencuiala de finisaj si baza pentru produse decorative pentru exterior si interior

Utilizare:

Este aplicata in 2 straturi, cu o spatula de metal la o grosime de pana la 2 mm.Prima mana este complet uscata, se aplica al doilea strat, care este apoi terminat cu o mistrie de plastic atunci cand materialul nu este inca pe deplin intarit.I 133 este fabricat dintr-un anumit var stins, agregate de calcar selectat,pigmenti stabiliti  pentru aditivi de lumina si speciali.  I 133 trebuie utilizat in componenta originala fara adaosuri de materiale exterioare.


Livrare:
Galeti de 25 kg ca.
Gama :toata gama de culori


Fisa tehnica:
Nu exista
 
LS122-Tencuiala de finisaj cu decorare satinata pentru exterior si interior.

Utilizare:

LS 122 este dispersat pe I 133 sau pe fundal tencuiala frumos terminata cu o spatula, medie de sârma din otel inoxidabil în 2 straturi.Timpul intre miinile de aplicare trebuie sa fie de 4 ore.Ultima parte este de lustruit pentru a obtine un efect de satin, dupa aproximativ 5 minute de aplicare pentru a obtine o suprafata neteda si compacta.Pentru a spori respingerea apei, LS 122 pot fi protejate cu IS 510, dupa cel putin 1 luna dupa expunere.LS 122 este constituit dintr-un anumit var stins, praf de marmura, pigmenti stabili pentru aditivi de lumina. LS 122 trebuie utilizat in componenta originala fara adaosuri de materiale exterioare.


Livrare:
Galeata de 25 kg ca.
Gama: toata gama de culori


Fisa tehnica:
Nu exista
 
LV207- Vopsea lavabila opaca, cu efect neted si catifelat pentru interior si exterior

Utilizare:

Greutate diluare cu apa pentru aplicarea cu pensula sau fara aer 30 - 35%, 25% pentru aplicarea cu role.Pentru Extra nuante de foraj de la bazele si / sau de mediu, se recomanda  diluare putin mai mica.Aplicati 2 straturi indoite dupa cel putin 5 ore.Aplicarea  se poate face cu pensula, rola lana (de preferinta de par scurt) sau fara aer.LV 207 trebuie utilizat in componenta originala fara adaosuri de materiale exterioare,exceptie facand diluarea cu apa.


Livrare:
Galeti de 15 si 4 l ca.
Culori: toata gama de culori


Fisa tehnica:
Nu exista
 
MR287- Superlavabila cu cuart cu grad mare de acoperire pentru exterior

Utilizare:

Greutate diluare cu apa: primul strat de pana la 10%, al doilea, de pana la 5%.Cererea se poate face cu o perie sau cu role de lana (de preferinta de par scurt).Aplicarea stratului al 2 lea dupa 4 ore minim de la primul strat.MR 287 trebuie utilizat in componenta originala fara adaosuri de materiale exterioare,exceptie facand diluarea cu apa.


Livrare:
Galeti de 16 I si 5 l ca.,
Culori: toata gama de culori


Fisa tehnica:
Nu exista
 
OM306- Omogenizant pentru invelisuri de zidarie minerala

Utilizare:

Materialul trebuie diluat cu apa pana la 20% in medie in greutate.Acesta este de obicei aplicat intr-una sau doua maini. In caz de contraste puternice in ton intre parti si sa nu induca in eroare, va recomandam utilizarea unuia sau a doua straturi de produs, astfel  diluat pana la 10%, in scopul de a obtine o buna acoperire.OM 306 trebuie utilizat in componenta originala fara adaosuri de materiale exterioare,exceptie facand diluarea cu apa.


Livrare:
Galeti de 16 l
Culori disponibile: toata gama de culori


Fisa tehnica:
Nu exista
 
P200- Vopsea transpiranta pentru interior

Utilizare:

Greutate diluare cu apa: primul strat de pana la 40%, al doilea, de pana la 30%.Inainte de a face diluarea produsului,se rupe tixotropia  materialului in repaus, cu agitare usoara.Aplicarea stratului al 2 lea se face la o distanta de 4 ore minim.Aplicatia poate fi realizata prin pulverizare fara aer, pensula, rola lana.Pentru aplicare prin pulverizare fara aer, se recomanda diluarea in greutate de la 50 la 40%.P 200 trebuie utilizat in componenta originala fara adaosuri de materiale exterioare,exceptie facand diluarea cu apa.


Livrare:
Galeti de 14 si 5 I ca.

Fisa tehnica:
Nu exista
 
PA202- Vopsea superlavabila cu cuart pentru exterior cu foarte buna acoperire

Utilizare:

Greutate diluare cu apa: primul strat de pana la 30%, al doilea, de pana la 20%.Aplicarea stratului al 2 lea la o diferenta de minim 4 ore.Cererea se poate face cu o perie sau cu role de lana (de preferinta de par scurt).PA 202 trebuie utilizat in componenta originala fara adaosuri de materiale exterioare,exceptie facand diluarea cu apa.


Livrare:
Galeti de 16 I ca.
Culori: toata gama de culori

Fisa tehnica:
Nu exista
 
PB260- Vopsea contra mucegaiului pentru interior

Utilizare:

Greutate diluare cu apa: primul strat de pana la 40%, al doilea, de pana la 30%.Aplicarea stratului al 2 lea la o diferenta de minim 4 ore.Cererea se poate face cu pensula, rola cu parul scurt si lana cu pulverizare fara aer.PB 260 trebuie utilizat in componenta originala fara adaosuri de materiale exterioare exceptie facand diluarea cu apa.


Livrare:
Galeti de 16 si 5 I ca.
Culori: toata gama de culori


Fisa tehnica:
Nu exista
 
PC144-Lavabil mineral decorativ pentru exterior si interior

Utilizare:

Diluarea cu apa:prima mana 50 % iar la a doua mana 35%.Aplicarea mainii a 2 a se face dupa 4 ore de la prima mana.Cererea trebuie sa fie executata  perfect.PC 144 este o pictura pe baza de var stins,minerale, agregate pentru pigmenti selectata stabil pentru aditivi speciali.PC 144 trebuie utilizat in componenta originala fara adaosuri de materiale exterioare,exceptie facand apa pentru diluare.   


Livrare:
Galeti de 16 l si 5 I ca.
Toata gama de culori.


Fisa tehnica:
Nu exista
 
PE224- Vopsea elastica cu cuart pentru exterior

Utilizare:

Greutate diluare cu apa: primul strat de pana la 30%, al doilea, pana la 20%.Pentru a obtine o rola buna a produsului ar trebui sa fie diluat pana la 15-20% in medie.Aplicarea stratului al doilea dupa minim 4 ore distanta.Pentru a realiza un efect texturat aplicati cu o rola, un burete  al doilea strat, fara diluare.PE 224 trebuie utilizat in componenta originala fara adaosuri de materiale exterioare,exceptie facand diluarea cu apa.


Livrare:
Galeti de 16 l ca.
Culori: toata gama de culori


Fisa tehnica:
Nu exista
 
PI209- Hidrovopsea pentru interior cu cea mai mare permeabilitate

Utilizare:

Greutate diluare cu apa: primul strat de pana la 40%, revanzarea de pana la 30%.Inainte de a face diluarea produsului, se  rupe tixotropia  materialului in repaus, cu agitare usoara.Aplicarea stratului al 2 lea la o diferenta de 4 ore minim.Aplicarea  se poate face cu pensula, rola lana (de preferinta de par scurt) si cu pulverizare fara aer.PI 209 trebuie utilizat in componenta originala fara adaosuri de materiale exterioare,exceptie facand diluarea cu apa.


Livrare:
Galeti de 16 si 5 I ca.
Culori: toata gama de culori


Fisa tehnica:
Nu exista
 
PL215- Vopsea lavabila pentru interior

Utilizare:

Greutate diluare cu apa: primul strat de pana la 35%, al doilea, de pana la 25%.Inainte de a face diluarea produsului,se rupe tixotropia  materialului in repaus, cu agitare usoara.Aplicarea stratului al 2 lea la distanta de 4 ore.Aplicarea  se poate face cu pensula, rola, parul scurt si lana cu pulverizare fara aer.PL 215 trebuie utilizat in componenta originala fara adaosuri de materiale exterioare,exceptie facand diluarea cu apa.


Livrare:
Galeti de 16 si 5 I ca.
Culori: toata gama de culori


Fisa tehnica:
Nu exista
 
PM298- Vopsea pentru zidarie permeabila pentru interior cu punct de albire ridicat pentru aplicari profesionale

Utilizare:

Greutate diluare cu apa: primul strat de pana la 40%, al doilea, de pana la 30%.Inainte de a face diluarea produsului,se rupe tixotropia  materialului in repaus, cu agitare usoara.Aplicarea stratului al 2 lea se face la o distanta de 4 ore minim.Aplicatia poate fi realizata prin pulverizare fara aer, pensula, rola lana.Pentru aplicare prin pulverizare fara aer, se recomanda diluarea in greutate de la 50 la 40%.PM 298 trebuie utilizat in componenta originala fara adaosuri de materiale exterioare,exceptie facand diluarea cu apa.


Livrare:
Galeti de 16 si 5 I ca.
Culori: alb


Fisa tehnica:
Nu exista
 
PS403- Vopsea siliconica cu cuart fin pentru exterior si interior

Utilizare:

Greutate diluare cu apa: primul strat de pana la 30%, revanzarea de pana la 20%.Aplicarea stratului al 2 lea se face la o distanta de minim 4 ore.Cererea se poate face cu o perie sau cu role de lana (de preferinta de par  scurt).PS 403 trebuie utilizat in compozitia originala fara adaosuri externe,exceptie facand diluarea cu apa.


Livrare:
Galeti de 16 l ca.
Culori: toata gama de culori


Fisa tehnica:
Nu exista
 
PT213- Vopsea permeabila semilavabila pentru interior cu acoperire mare

Utilizare:

Greutate diluare cu apa: primul strat de pana la 35%, revanzarea de pana la 25%.Inainte de a face diluarea produsului,se rupe tixotropia  materialului in repaus, cu agitare usoara.Aplicarea stratului al 2 lea se face la o diferenta de 4 ore minim.Aplicarea se poate face cu pensula, rola lana (de preferinta de par scurt) si cu pulverizare fara aer.Va recomandam aplicarea cu  pensula.PT 213 trebuie utilizat in componenta originala fara adaosuri de materiale exterioare,exceptie facand diluarea cu apa.


Livrare:
Galeti de 16 si 5 I ca.
Culori: toata gama de culori


Fisa tehnica:
Nu exista
 
RAR256- Acoperire acrilic rustic pentru exterior

Utilizare:

Acoperirea  cu spatula de metal,distribuirea unui strat uniform de material.Finisajul  este facut cu spatula de plastic, cu o miscare circulara.Pentru aplicarea dimensiunii particulelor 0,6 mm,2 straturi de material sunt necesare.Stratul al doilea ar trebui sa se aplice atunci cand primul este complet uscat, de asemenea, este preferabil sa se utilizeze o spatula de metal.RAR 256 trebuie utilizat in compozitie originala fara adaosuri externe.


Livrare:
Galeti de 25 l aproximativ
Culori: toata gama de culori


Fisa tehnica:
Nu exista
 
RB101-Tencuiala extra alb pe baza de minerale pentru exterior si interior cu efect de marmura

Utilizare:

Pentru fiecare sac de 30 kg de RB 101 trebuie sa fie adaugate aproximativ 7,5 - 9 litri de apa curata si se amesteca Malaxoare de beton in cantitati mici .Timpul de mixare sa nu depaseasca 3 minute.Va recomandam sa adaugati la fiecare punga aceeasi cantitate de apa si se lasa deoparte materialul timp de 10 minute inainte de aplicare.Dupa mixare materialul trebuie utilizat in maxim 2 ore.Redactarea de acoperire are loc cu spatula de metal, avand grija sa se distribuie un strat uniform de material.Finisajul  se face cu spatula de plastic, cu o miscare circulara.RB 101 trebuie utilizat in componenta originala fara adaosuri de materiale exterioare.


Livrare:
Saci speciali impotriva umiditatii de 30 kg ca.

Fisa tehnica:
Nu exista
 
RB201- Tencuiala extra alb pe baza de minerale pentru exterior si interior

Utilizare:

Pentru fiecare sac de 30 kg de RB 201 trebuie sa fie adaugate aproximativ 7,5 - 9 litri de apa curata si se amesteca Malaxoare de beton  in cantitati mici.Timpul de mixare sa nu depaseasca 3 minute. Va recomandam sa adaugati la fiecare punga  aceeasi cantitate de apa si apoi se lasa deoparte materialul timp de 10 minute inainte de aplicare.Materialul mixat trebuie sa nu depaseasca timpul de aplicare de 2 ore.Acoperirea  are loc cu spatula de metal, avand grija sa se distribuie un strat uniform de material.Finisajul  se face cu spatula de plastic, cu o miscare circulara. RB 201 trebuie utilizat in componenta originala fara adaosuri de materiale exterioare.


Livrare:
Saci speciali protejati impotriva umiditatii de 30 kg ca.

Fisa tehnica:
Nu exista
 
RB301- Tencuiala extra alb pe baza de minerale pentru exterior si interior

Utilizare:

Pentru fiecare sac de 40 kg de RB 301 trebuie sa fie adaugate aproximativ 10-12 litri de apa curata si se amesteca Malaxoare de beton in cantitati mici.Timpul de mixare sa nu depaseasca 3 minute.Va recomandam sa adaugati la fiecare punga  aceeasi cantitate de apa si apoi se lasa deoparte materialul timp de 10 minute inainte de aplicare.Materialul mixat trebuie sa fie aplicat in maxim 2 ore.Acoperirea  are loc cu spatula de metal, avand grija sa se distribuie un strat uniform de material.Finisajul  se face cu spatula de plastic, cu o miscare circulara.RB 301 trebuie utilizat in componenta originala fara adaosuri de materiale exterioare.


Livrare:
Saci speciali impotriva umiditatii de 40 kg ca.

Fisa tehnica:
Nu exista
 
RB401- Tencuiala extra alb pe baza de minerale pentru exterior si interior

Utilizare:

Pentru fiecare sac de 40 kg de RB 401 trebuie sa fie adaugate aproximativ 10-12 litri de apa curata si se amesteca Malaxoare de beton in cantitati mici .Timpul de mixare sa nu depaseasca 3 minute.Va recomandam sa adaugati la fiecare punga aceeasi cantitate de apa si apoi se lasa deoparte materialul timp de 10 minute inainte de aplicare.Materialul mixat trebuie sa fie aplicat in maxim 2 ore.Acoperirea  are loc cu spatula de metal, avand grija sa se distribuie un strat uniform de material.Finisajul se face cu spatula de plastic, cu o miscare circulara.RB 401 trebuie utilizat in componenta originala fara adaosuri de materiale exterioare.


Livrare:
Saci speciali impotriva umiditatii de 40 kg ca.

Fisa tehnica:
Nu exista
 
RC155-Chit de reparat mineral decorativ pentru interior

Utilizare:

RC 155 este folosit pe fond specific I 133, de obicei se face in doua straturi finisate cu buretele  în scopul de a obtine o suprafata  uniforma pe toate suprafetele.RC 155 este aplicat cu mistrie de otel pe suprafata  adecvata pentru o grosime minima.Pana la pasii urmatori  se va da o suprafata neteda, pentru cresterea treptata a nivelului si gradul de luminozitate,3 straturi in mod normal sunt suficiente, cu tehnica de aplicat "umed pe umed.Ultima parte este lustruita cu o spatula din otel inoxidabil, dupa aproximativ 5 minute de la aplicare.RC 155 este un plasture pe baza de var stins,minerale, agregate selectionate, pigmenti  stabili si aditivi de lumina speciali.RC 155 trebuie utilizat in componenta originala fara adaosuri de materiale exterioare.


Livrare:
Galeti de 25 kg ca.
Gama: toata gama de culori


Fisa tehnica:
Download fisa tehnica
 
RF100- Tencuiala alba si colorata pe baza de minerale pentru exterior si interior

Utilizare:

Pentru fiecare sac de  RT 30 100 trebuie sa fie adaugate aproximativ 7,5 - 9 litri de apa curata si se amesteca in mixer, sau, in cantitati mici de mana sau de agitator mecanic.Timpul de mixare sa nu depaseasca 3 minute.Va recomandam sa adaugati la fiecare punga aceeasi cantitate de apa si se lasa deoparte materialul timp de 10 minute inainte de aplicare.Materialul mixat trebuie sa fie aplicat in maxim 2 ore.Acoperirea  se face cu spatula de metal, avand grija sa se distribuie un strat uniform de material, finisajul se face cu spatula de plastic, cu o miscare circulara.RF 100 trebuie utilizat in componenta originala fara adaosuri de materiale exterioare.


Livrare:
Saci speciali impotriva umiditatii de 30 kg ca.

Fisa tehnica:
Nu exista
 
RG300- Tencuiala alba pe baza de minerale pentru exterior si interior

Utilizare:

Pentru fiecare sac de 30 kg din RG 300 trebuie sa fie adaugati aproximativ 7,5-9 litri de apa curata si se amestece in mixer, sau, in cantitati mici de mana sau de agitator mecanic.Timpul de mixare sa nu depaseasca 3 minute.Pentru fiecare punga se adauga aceeasi cantitate de apa si se lasa sa se odihneasca timp de 10 minute inainte de aplicare.Amestecul trebuie folosit in maxim 2 ore de la preparare.Acoperirea , se face cu spatula de metal, avand grija sa se distribuie un strat uniform de material, finisajul se face cu spatula de plastic, cu o miscare circulara.RG 300 trebuie utilizat in componenta originala fara adaosuri de materiale exterioare.


Livrare:
Saci speciali impotriva umiditatii de 30 kg.

Fisa tehnica:
Nu exista
 
RM200- Tencuiala alba si colorata pe baza de minerale pentru exterior si interior

Utilizare:

Pentru fiecare sac de 30 kg din RM 200 trebuie sa fie adaugati aproximativ 7.5-9 litri de apa curata si se amesteca in mixer, sau, in cantitati mici de mana sau de agitator mecanic.Timpul de mixare sa nu depaseasca 3 minute.Pentru fiecare punga se adauga aceeasi cantitate de apa si se lasa sa se odihneasca timp de 10 minute inainte de aplicare.Amestecul trebuie folosit in maxim 2 ore de la preparare.Acoperirea  se face cu spatula de metal, avand grija sa se distribuie un strat uniform de material, finisajul se face cu spatula de plastic, cu o miscare circulara.RM 200 trebuie utilizat in componenta originala fara adaosuri de materiale exterioare.


Livrare:
Saci speciali protejati impotriva umiditatii 30 kg ca.

Fisa tehnica:
Nu exista
 
RSR421- Strat siliconic rustic

Utilizare:

Acoperirea cu spatula de metal, avand grija sa se distribuie un strat uniform de material.Finisajul se face cu spatula de plastic, cu o miscare circulara.Pentru aplicarea produsului cu dimensiunea particulelor fine de 0,6 mm este nevoie de doua straturi de material.Stratul al doilea ar trebui sa se aplice atunci cand primul este complet uscat.RSR 421 trebuie utilizat in compozitie originala fara adaosuri externe.


Livrare:
Galeti de 25 kg ca.
Culori: toata gama de culori


Fisa tehnica:
Nu exista
 
RTA549- Acoperire acrilic rustic pentru pereti termoizolati cu Sistemul termoizolatii

Utilizare:

Spread cu spatula de metal, avand grija sa se  distribuie un strat uniform de material, finisajul se face cu o spatula de plastic, cu o miscare circulara.RTA 549 trebuie utilizat in componenta originala fara adaosuri de materiale exterioare,exceptie facand diluarea cu apa (2% din greutate).


Livrare:
Galeti de 25 l ca.
Culori: toata gama de culori


Fisa tehnica:
Nu exista
 
SD111- Chit neted decorativ pentru interior

Utilizare:

SD 111 este aplicat pe un fond specific I 133, situate in doua sau mai multe straturi succesive, atunci cand un procent este complet uscat.SD 111 se aplica cu spatula de metal, otel inoxidabil, pentru a obtine un strat neted, de asemenea,cu o grosime mai mare decat normal.Urmatorii pasi cu materialul ofera un grad de luciu cu usurinta.Timpul intre mainile de aplicare trebuie sa fie de 4 ore.Ultima parte este lustruita pentru a obtine un efect de satin, dupa aproximativ 5 minute de aplicare pentru a obtine o suprafata neteda si compacta.SD 111 permite prelucrarea la mare densitate si aderenta pe suprafetele  traditionale, chiar si dupa o manipulare corecta.SD 111 este un plasture pe baza de var stins mineral, agregate de calcar selectat, pigmenti de stabilizare pentru  aditivi de lumina.SD 111 trebuie utilizat in componenta originala fara adaosuri de materiale exterioare.


Livrare:
Galeti de 25 kg ca.
Gama: toata gama de culori


Fisa tehnica:
Nu exista
Home | Despre noi | Produse | Sisteme | Evenimente | Download | Contact

Copyright @ DUNAREA FT 2010
Vizite azi: 0
Vizite total: 348455