DUNAREA FT DUNAREA FT

Cauta


Noutati
Restaurarea fatadelor exteriori de reşedinţă a Excelenţei Sale Ambasadorul Italiei
10.09.2011Fatadele exteriori de resedinta a Excelentei Sale Ambasadorul Italiei la Bucuresti   au fost restaurate recent utilizand tehnologia DUNAREA si produsele FASSA BORTOLO . [...] mai mult »

MACRO FIBRE STRUCTURALE

MACRO FIBRE STRUCTURALE

Utilizare:

MACRO FIBRA INLOCUIESTE PLASA SUDATA IN PARDOSELE INDUSTRIALE. POATE FI, DE ASEMENEA, UTILIZAT IMPOTRIVA FISURILOR , SAU PUR SI SIMPLU PENTRU CONTRASTUL DE RETRAGERE HIDROMETRICA. GARANTIE PRIN CALCULE STATICE DE REZISTENTA.  (..mai multe)

 MACRO FIBRE o idee complet Italien, cu produse 100% italiene de înalta calitate proiectata in viitor, si pentru a înlocui si de a îmbunatati sistemele vechi pentru a realiza betoane în industria costructiilor.

 Aceasta deschide noi frontiere în lumea de constructie, cu fibre polimerice structurale utilizate în loc de sau în reducerea armature metalice, asigurand economii  si practice de a utiliza.

 Noastre MACRO FIBRE sunt produse cu materii prime virgine, cu densitate mare si rezistenta, concepute pentru a fi utilizate in substituirea de plasa sudata si fibre metalice, ca întarire secondaria si concomitent la consolidarea structurale principala a betonului.


Livrare:
ambalaj : saci de 6 kg - palet 100 saci - kg. 600

Fisa tehnica:
Download fisa tehnica
Home | Despre noi | Produse | Sisteme | Evenimente | Download | Contact

Copyright @ DUNAREA FT 2010
Vizite azi: 0
Vizite total: 348455