DUNAREA FT DUNAREA FT

Cauta


Noutati
Restaurarea fatadelor exteriori de reşedinţă a Excelenţei Sale Ambasadorul Italiei
10.09.2011Fatadele exteriori de resedinta a Excelentei Sale Ambasadorul Italiei la Bucuresti   au fost restaurate recent utilizand tehnologia DUNAREA si produsele FASSA BORTOLO . [...] mai mult »

Produse pentru tencuieli

AC241- Adeziv pe baza de rasini sintetice pentru tencuieli pe baza de ipsos si calcar-ipsos pe beton

Utilizare:

AC 241 este folosit pentru imbunatatirea aderentei tencuielilor pe baza de  ipsos si calcar/ipsos pe suporti din beton.AC 241 se dilueaza cu apa in raport de 2:1 si se aplica cu rulouri sau cu pensula. Aplicarea succesiva tencuielii se efectueaza dupa uscarea produsului.AC 241 trebuie folosit in starea originala fara a se adauga alte materiale, acceptand diluarea cu apa .


Livrare:
Ambalaj de aproximativ 25 kg.

Fisa tehnica:
Download fisa tehnica
 
AR11- Adeziv cu prindere rapida pe baza de cimentare

Utilizare:

La fiecare sac de  25 kg de AR 11 se adauga aproximativ 7 litri de apa curata si se amesteca cu mana sau cu agitatorul mecanic pana la obtinerea amestecului cu consistenta dorita.O data framantat AR 11 permite sa fie lucrat bine pentru aproximativ 30 minute la +20ºC.AR 11 trebuie sa fie folosit in starea originala fara a se adauga alte materiale.


Livrare:
Saci speciali cu protectie contra umiditatii de aproximativ 25 kg.

Fisa tehnica:
Nu exista
 
K27- TENCUIALA de grund pe baza de calcar si ciment, pentru interior si exterior, tip traditional

Utilizare:

K 27 se prepara cu masini de tencuit de tip FASSA, PFT, PUTZKNECHT, PUTZMEISTER, TURBOSOL sau asemanatoare. Se aplica in strat unic pana la grosimi de  20 mm de la baza spre tavan si se egalizeaza cu treceri orizontale si verticale. Pentru grosimi mai mari de 20 mm K 27 se aplica in mai multe straturi, la diferenta de cel putin o zi, avand grija sa se intareasca stratul de sustinere.Mortarul ,dupa amestecarea cu apa se aplica in doua ore.Procesul de lucru (cu mistria, prin razuire, etc.) se efectueaza de la 1,5 la 4 ore dupa aplicare conform cu conditiile ambientale si tipul de suprafate. Pentru ingrosare, se recomanda refinisarea tencuielii cu mistrie de plastic sau lemn. O finisare rustica poate fi obtinuta refinisand materialul cu mistria de plastic,burete sau lemn.K 27  trebuie sa fie folosit in starea originala fara sa fie folosite alte materiale.


Livrare:
Mers in siloz.
Saci speciali cu protectie contra umiditatii de aproximativ 30 kg.


Fisa tehnica:
Download fisa tehnica
 
KB13- Bio-TENCUIALA de grund pe baza de calcar pentru interior si exterior cu efect de marmura

Utilizare:

KB 13 se prepara cu masini de tencuit de tip FASSA, PFT, PUTZKNECHT, PUTZMEISTER, TURBOSOL sau asemanatoare. Se aplica in strat unic pana la grosimi de  20 mm de la baza spre tavan si se egalizeaza cu treceri orizontale si verticale. Pentru grosimi mai mari de 20 mm KB 13 se aplica in mai multe straturi,la diferenta de cel putin o zi, avand grija sa se intareasca stratul de sustinere.In prelucrarea manuala se adauga aproximativ 7 litri de apa pentru fiecare sac de 30 kg si se amesteca pana la 3 minute.Mortarul ,dupa amestecarea cu apa se aplica in doua ore.Prelucrarea manuala  (cu mistria, prin razuire, etc.) se efectueaza de la 1,5 la 4 ore dupa aplicare conform cu conditiile ambientale si tipul de suprafate.O finisare rustica poate fi obtinuta refinisand materialul cu mistria de plastic,burete sau lemn.KB 13  trebuie sa fie folosit in starea originala fara sa fie folosite alte materiale.


Livrare:
Mers in siloz.
Saci speciali cu protectie contra umiditatii de aproximativ 30 kg.


Fisa tehnica:
Download fisa tehnica
 
KC1- Tencuiala de grund pe baza de var ciment pentru exterior si interior

Utilizare:

KC 1 se prepara cu masini de tencuit de tip FASSA, PFT, PUTZKNECHT, PUTZMEISTER, TURBOSOL sau similare. Se aplica un strat unic pana la grosimi de  20 mm de la baza spre tavan si se egalizeaza cu treceri orizontale si verticale. Pentru grosimi mai mari de 20 mm KC 1 se aplica in mai multe straturi,la diferenta de cel putin o zi , avand grija sa se intareasca stratul de sustinere.Mortarul, dupa amestecarea cu apa se aplica in doua ore.Prelucrarea  (cu mistria, prin razuire, etc.) se efectueaza de la 1,5 la 4 ore dupa aplicare conform cu conditiile ambientale si tipul de suprafate. Pentru ingrosare, se recomanda refinisarea tencuielii cu mistrie de plastic sau lemn. O finisare rustica poate fi obtinuta refinisand materialul cu mistria de plastic, burete sau lemn.KC 1 trebuie folosit in starea originala fara sa se adauge alte materiale.


Livrare:
Mers in siloz.
Saci speciali cu protectie contra umezelii de aproximativ 30 kg.


Fisa tehnica:
Download fisa tehnica
 
KD2- TENCUIALA de grund intarita cu fibre pe baza de calcar si ciment pentru interior si exterior

Utilizare:

KD 2 se prepara cu masini de tencuit TIP FASSA, PFT, PUTZKNECHT, PUTZMEISTER, TURBOSOL sau asemanatoareSe aplica in strat unic pana la grosimi de  20 mm stropind de la baza spre tavan si se egalizeaza cu treceri orizontale si verticale. Pentru grosimi mai mari de 20 mm KD 2 se aplica in mai multe straturi,la diferenta de cel putin 1 zi, avand grija sa se intareasca stratul de sustinere.Mortarul ,dupa amestecarea cu apa se aplica in doua ore.Procesul de lucru (cu mistria, prin razuire, etc.) se efectueaza de la 1,5 la 4 ore dupa aplicare in functie de conditiile ambientale si de tipul de suprafata.Pentru ingrosare,se recomanda refinisarea tencuielii cu mistrie de plastic sau lemn. O finisare rustica poate fi obtinuta refinisand materialul cu mistria de plastic,burete sau lemn.KD 2 trebuie folosit in starea originala fara sa se adauge alte materiale.


Livrare:
Mers in siloz.
Saci speciali cu protectie contra umiditatii de aproximativ 30 kg.


Fisa tehnica:
Download fisa tehnica
 
KI7- TENCUIALA de grund cu fibra de intarire hidrofuga pe baza de calcar si ciment pentru exterior si interior

Utilizare:

KI 7   se prepara cu masini de tencuit TIP FASSA, PFT, PUTZKNECHT, PUTZMEISTER, TURBOSOL sau asemanatoare.Se aplica in strat unic pana la grosimi de  20-30 mm stropind de la baza spre tavan si se egalizeaza cu treceri orizontale si verticale. Pentru grosimi mai mari KI 7 se aplica in mai multe straturi,la diferenta de cel putin 1 zi, avand grija sa se intareasca stratul de sustinere.Mortarul ,dupa amestecarea cu apa se aplica in doua ore.Procesul de lucru (cu mistria, prin razuire, etc.) se efectueaza de la 1,5 la 4 ore dupa aplicare in functie de conditiile ambientale si de tipul de suprafata.Pentru ingrosare se recomanda finisarea tencuielii cu mistria de plastic sau lemn; in cazul finisarilor cu «Tencuiala Fina», driscuirea este intarziata din cauza absorbtiei lente de apa din partea KI 7.KI 7 trebuie folosit in starea originala fara sa se adauge alte materiale.


Livrare:
Saci speciali cu protectie contra umiditatii de aproximativ 30 kg.


Fisa tehnica:
Download fisa tehnica
 
KP3- TENCUIALA de grund pe baza de calcar, ciment si perlite pentru interior si exterior

Utilizare:

KP 3 se prepara cu masini de tencuit TIP FASSA, PFT, PUTZKNECHT, PUTZMEISTER, TURBOSOL sau asemanatoare.Se aplica in strat unic pana la grosimi de  20 mm stropind de la baza spre tavan si se egalizeaza cu treceri orizontale si verticale. Pentru grosimi mai mari de 20 mm KP 3 se aplica in mai multe straturi,la diferenta de cel putin 1 zi, avand grija sa se intareasca stratul de sustinere.Mortarul ,dupa amestecarea cu apa se aplica in doua ore.Prelucrarea (cu mistria, prin razuire, etc.) se efectueaza de la 1,5 la 4 ore dupa aplicare in functie de conditiile ambientale si de tipul de suprafata.Pentru ingrosare,se recomanda refinisarea tencuielii cu mistrie de plastic sau lemn. O finisare rustica poate fi obtinuta refinisand materialul cu mistria de plastic,burete sau lemn.KP 3 trebuie folosit in starea originala fara sa se adauge alte materiale.


Livrare:
Mers in siloz.
Saci speciali cu protectie contra umiditatii de aproximativ 30 kg.


Fisa tehnica:
Download fisa tehnica
 
KR100- TENCUIALA de grund pe baza de calcar si ciment pentru exterior si interior cu rezistenta mecanica mare

Utilizare:

KR 100 se prepara cu masini de tencuit tip FASSA, PFT, PUTZKNECHT, PUTZMEISTER, TURBOSOL sau asemanatoare. Se aplica in strat unic pana la grosimi de  20 mm stropind de la baza spre tavan si se egalizeaza cu treceri orizontale si verticale. Mortarul ,dupa amestecarea cu apa se aplica in doua ore.Tencuiala trebuie sa fie compacta si driscuita la diferenta de 1,5- 4 ore in functie de conditiile ambientale si de substrat folosind mistria de plastic sau din lemn, pentru a evita praful de pe suprafata ce ar compromite lipirea adezivului pentru labrisarea gresiei;operatiunea de incleiere si rabotare  pe suprafata este absolut interzisa.KR 100 trebuie folosit in starea originala fara sa se adauge alte materiale.


Livrare:
Mers in siloz.
Saci speciali cu protectie contra umezelii de aproximativ 30 kg.

Fisa tehnica:
Download fisa tehnica
 
KS9- TENCUIALA de grund pe baza de calcar si ciment pentru interior si exterior

Utilizare:

KS 9 se prepara cu masini de tencuit de tip FASSA, PFT, PUTZKNECHT, PUTZMEISTER, TURBOSOL sau asemanatoare. Se aplica in strat unic pana la grosimi de  20 mm de la baza spre tavan si se egalizeaza cu treceri orizontale si verticale.Pentru grosimi mai mari de 20 mm KS 9 se aplica in mai multe straturi,la diferenta de cel putin o zi, avand grija sa se intareasca stratul de sustinere.Mortarul ,dupa amestecarea cu apa se aplica in doua ore.Prelucrarea  (cu mistria, prin razuire, etc.) se efectueaza de la 1,5 la 4 ore dupa aplicare conform cu conditiile ambientale si tipul de suprafate. Pentru ingrosare,se recomanda refinisarea tencuielii cu mistrie de plastic sau lemn. O finisare rustica poate fi obtinuta refinisand materialul cu mistrie de plastic, burete sau lemn.KS 9 trebuie sa fie folosit in starea originala fara sa fie folosite alte materiale.


Livrare:
Mers in siloz.
Saci speciali cu protectie contra umiditatii de aproximativ 30 kg.


Fisa tehnica:
Download fisa tehnica
 
KV28- Amors pe baza de cimentare pentru exterior si interior

Utilizare:

KV 28 se prepara cu masini de tencuit de tipul FASSA, PFT, PUTZKNECHT, PUTZMEISTER, TURBOSOL sau similare. Pentru aplicari de mana la fiecare sac de 30 kg de KV 28 se adauga aproximativ 7,5 litri de apa curata si se amesteca manual  sau mecanic. Timpul de amestecare nu trebuie sa depaseasca 3 minute.KV 28 se aplica in strat unic pana la grosimea de  4-5 mm.Mortarul,dupa amestecarea cu apa,trebuie aplicat in 2 ore.KV 28  trebuie folosit in starea initiala, fara adaos de alte materiale.


Livrare:
Saci speciali cu protectie contra umiditatii de aproximativ 30 kg .

Fisa tehnica:
Download fisa tehnica
 
KZ35- Tencuiala de grund hidrofuga pe baza de calcar si ciment pentru soclu in exterior si interior

Utilizare:

KZ 35  se prepara de mana sau cu masini de tencuit TIP FASSA, PFT, PUTZKNECHT, PUTZMEISTER, TURBOSOL sau asemanatoare.Se aplica in strat unic pana la grosimi de  10-20 mm stropind de la baza spre tavan si se egalizeaza cu treceri orizontale si verticale. Pentru grosimi mai mari de 20 mm KZ 35 se aplica in mai multe straturi,la diferenta de cel putin 1 zi, avand grija sa se intareasca stratul de sustinere.Pentru aplicarea manuala la fiecare sac de 30 kg se adauga aproximativ 7 litri de apa si se amesteca in betoniera sau pentru cantitati mici cu mana sau  agitatorul mecanic ,dar nu mai mult de 3 minute.Mortarul ,dupa amestecarea cu apa se aplica in doua ore.Procesul de lucru (cu mistria, prin razuire, etc.) se efectueaza de la 1,5 la 4 ore dupa aplicare in functie de conditiile ambientale si de tipul de suprafata.Pentru ingrosare,se recomanda refinisarea tencuielii cu mistrie de plastic sau lemn. KZ 35  trebuie folosit in starea originala fara sa se adauge alte materiale.


Livrare:
Mers in siloz.
Saci speciali cu protectie impotriva umezelii de aproximativ 30 kg.


Fisa tehnica:
Download fisa tehnica
 
RINZAFFO 720- BIO Tencuiala pe baza de var hidraulic natural NHL 3,5

Utilizare:

TENCUIALA 720 se prelucreaza manual sau cu ajutorul unor masini de tencuit de tip FASSA, PFT, PUTZKNECHT, PUTZMEISTER, TURBOSOL sau unele similare. Se aplica un singur strat cu grosimea maxima de 4-5 mm, astfel incat sa se acopere complet suprafata.Dupa ce este amestecat cu apa, mortarul trebuie aplicat in cel mult 2 ore.Pentru aplicari manuale, la fiecare sac de 30 kg adaugati circa 8 litri de apa si amestecati cu un agitator mecanic pana cand obtineti consistenta dorita a amestecului.TENCUIALA 720 trebuie folosita in stare naturala fara a adauga alte materiale.


Livrare:
Saci speciali cu protectie impotriva umiditatii de aproximativ 30 kg.

Fisa tehnica:
Nu exista
 
SCAGLIOLA PRONTA- TENCUIALA si gletuirea pe baza de ipsos si aplicare manuala

Utilizare:

SCALIOLA PRONTA  se framanta varsand incet apa din albie pana la absorbirea completa, lasand-o sa se imbibe si reamestecand doar partea ce va fi folosita imediat..a) Folosita ca si tencuiala, scaliola Pronta trebuie sa fie intinsa pe perete sau pe tavan pana la  grosimea dorita si egala cu cel putin 5 mm, data de mai multe ori, folosind mistria de lemn. La distanta de  aproximativ jumatate de ora se indeparteaza imperfectiunile de pe suprafata cu spatula americana si deci se incarca cu produs suprafata.b) Folosita ca netezitor se intinde pe o grosime de cel putin 3 mm, amintind ca la o grosime redusa se reduce foarte mult operatiunea mai ales daca suprafata este uscata.SCALIOLA PRONTA trebuie sa fie folosita in stare originala fara a se adauga alte materiale.


Livrare:
Saci speciali cu protectie contra umiditatii de aproximativ 25 kg.

Fisa tehnica:
Download fisa tehnica
 
SCAGLIOLA- TENCUIALA si gletuirea pe baza de ipsos cu aplicare manuala

Utilizare:

SCALIOLA se framanta incet  in apa din albie pana la absorbtia completa, lasandu-i sa se imbibe si reamestecand doar partea ce urmeaza a fi utilizata imediat.a) Folosita ca tencuiala , SCALIOLA  se intinde pe perete si pe tavan pana la  grosimea dorita dar sa fie egala cu cel putin  5 mm, data de mai multe ori, folosind mistria de lemn; la diferenta de aproximativ jumatate de ora, se indeparteaza imperfectiunile de pe suprafata cu spatula americana si deci se incarca produsul pe suprafata.b) Folosita ca netezitor se intinde pe o grosime de cel putin 3 mm, amintind ca, cu o grosime redusa se reduce foarte mult operatiunea mai ales daca suprafata in cauza este uscata .SCALIOLA trebuie sa fie folosita in starea originala fara adaugarea altor materiale.


Livrare:
Saci speciali cu protectie contra umiditatii de aproximativ 25 kg.

Fisa tehnica:
Download fisa tehnica
 
SP22- Amors pe baza de cimentare pentru suprafetele din beton pentru exterior si interior.

Utilizare:

SP 22 se proceseaza cu masini de tencuit de tip FASSA, PFT, PUTZKNECHT, PUTZMEISTER, TURBOSOL sau similare. SP 22 se aplica in strat unic pana la grosimea de  4- 5 mm. Mortarul,dupa amestecarea cu apa,trebuie aplicat in doua ore.SP 22 trebuie folosit in starea initiala ,fara adaos de alte materiale.


Livrare:
Saci speciali cu protectie contra umezelii de aproximativ 30 kg .

Fisa tehnica:
Download fisa tehnica
 
Z150- TENCUIALA de grund pe baza de ipsos si perlite pentru interior

Utilizare:

Z 150 se prepara cu masini de tencuit tip FASSA, PFT, PUTZKNECHT, PUTZMEISTER, TURBOSOL sau asemanatoare. Nu este posibila intreruperea stropirii tencuielii pentru o perioada mai mare de 30 de minute.Se aplica un strat unic pana la grosimea de 5-30 mm stropind de jos in sus si ulterior se egaleaza  cu treceri orizontale si verticale. Dupa intarire (aproximativ 2 ore) materialul se netezeste cu lama sau cu  rabotul. Daca se doreste o gletuire a peretilor se pot aplica produse de gletuire ZL 25 sau ZM 136.Z 150 trebuie folosit in starea originala fara sa se adauge alte materiale.


Livrare:
Mers in siloz.
Saci speciali cu protectie contra umiditatii de aproximativ 25 kg
.

Fisa tehnica:
Download fisa tehnica
 
Z161– TENCUIALA de grund pe baza de ipsos si perlite pentru interior

Utilizare:

Z 161 se prepara cu masini de tencuit tip FASSA, PFT, PUTZKNECHT, PUTZMEISTER, TURBOSOL sau asemanatoare. Nu este posibila intreruperea stropirii tencuielii pentru o perioada mai mare de 30 de minute.Se aplica un strat unic pana la grosimea de 5-30 mm stropind de jos in sus si ulterior se egaleaza  cu treceri orizontale si verticale. Dupa intarire (aproximativ 2 ore) materialul se netezeste cu lama sau cu  rabotul. Daca se doreste o gletuire a peretilor se pot aplica produse de gletuire ZL 25 sau ZM 136.Z 161 trebuie folosit in starea originala fara sa se adauge alte materiale.


Livrare:
Mers in siloz.
Saci speciali cu protectie contra umiditatii de aproximativ 25 kg.


Fisa tehnica:
Download fisa tehnica
 
ZB23- TENCUIALA de grund pe baza de sulfat de calciu pentru interior

Utilizare:

ZB 23 se prepara cu masini de tencuit tip FASSA, PFT, PUTZKNECHT, PUTZMEISTER, TURBOSOL sau asemanatoare. Nu este posibila intreruperea stropirii tencuielii pentru o perioada mai mare de 30 de minute.Se aplica in strat unic pana la grosimea de 5-30 mm stropind de jos in sus si ulterior se egaleaza  cu cutit in forma de H cu treceri orizontale si verticale pana la obtinerea unei suprafete plane.Dupa intarire (aproximativ 2 ore) materialul se netezeste cu lama sau cu  rabotul si deci se finiseaza cu mistria de burete.Daca se doreste o gletuire a peretilor se pot aplica produse de gletuire ZL 25 sau ZM 136.ZB 23 trebuie folosit in starea originala fara sa se adauge alte materiale.


Livrare:
Mers in siloz.
Saci speciali cu protectie contra umiditatii de aproximativ 25 kg.


Fisa tehnica:
Download fisa tehnica
 
ZF12- TENCUIALA pe baza de ipsos si calcar pentru interior

Utilizare:

ZF 12 se prepara cu masini de tencuit tip FASSA, PFT, PUTZKNECHT, PUTZMEISTER, TURBOSOL sau asemenatoare. Se aplica un strat unic pana la grosimea de 20-30 mm stropind de jos in sus si apoi se egaleaza cu sape in forma de  H sau cutit cu treceri in sens orizontal si vertical pana la obtinerea unei suprafete netede. Dupa intarire (aproximativ 2 ore) materialul se intinde cu lama sau cu  rabotul. Se completeaza finisarea peretilor aplicand, la diferenta de 1 zi,produse de gletuire ZL 25 sau ZM 136.In mod normal o temperatura de +5ºC  este recomandata ca valoare minima pentru aplicare si pentru o buna intarire a tencuielii.ZF 12 trebuie folosit in starea originala fara sa se adauge alte materiale.


Livrare:
Mers in siloz.
Saci speciali cu protectia contra umiditatii de aproximativ 25 kg.


Fisa tehnica:
Download fisa tehnica
Home | Despre noi | Produse | Sisteme | Evenimente | Download | Contact

Copyright @ DUNAREA FT 2010
Vizite azi: 0
Vizite total: 348455