DUNAREA FT DUNAREA FT

Cauta


Noutati
Restaurarea fatadelor exteriori de reşedinţă a Excelenţei Sale Ambasadorul Italiei
10.09.2011Fatadele exteriori de resedinta a Excelentei Sale Ambasadorul Italiei la Bucuresti   au fost restaurate recent utilizand tehnologia DUNAREA si produsele FASSA BORTOLO . [...] mai mult »


SA500- Sapa autonivelanta pe baza de ciment pentru podele de interior civileRefacerea zidurilor umede

FINITURA750– Tencuiala pe baza de var hydraulic natural NHL 3,5 cu efect marmura

Utilizare:

La fiecare sac de 25 kg de FINISARE 750 adaugati circa 7 litri de apa curata si amestecati in betoniere obisnuite sau, pentru cantitatile mici, manual sau cu un agitator mecanic; se recomanda sa adaugati aceeasi cantitate de apa pentru fiecare sac.Timpul de amestecare nu trebuie sa depaseasca 3 minute, iar amestecul trebuie lasat sa se odihneasca timp de 10 minute inainte de aplicare.Materialul amestecat trebuie folosit in cel mult 2 ore.Prelucrarea materialului se face cu o spatula metalica, avand grija sa distribuiti un strat uniform de material; finisarea se face cu o drisca din burete cu miscari circulare.FINISAREA 750 trebuie folosita in stare naturala fara a adauga alte materiale.


Livrare:
Saci speciali cu protectie impotriva umiditatii, de aproximativ 25 kg.

Fisa tehnica:
Nu exista
 
S605- BIO - Tencuiala pentru asanarea zidariilor umede pentru interioare si exterioare cu efect marmura

Utilizare:

S 605 se amesteca manual sau cu un agitator mecanic timp de circa 3 minute adaugand aproximativ 27% apa (circa 7 litri pentru fiecare sac de 25 kg.).Se aplica apoi manual cu o spatula metalica apoi se finiseaza cu o drisca din burete.S 605 trebuie folosit in stare naturala fara a adauga alte materiale.


Livrare:
Saci speciali cu protectie impotriva umiditatii, de aproximativ 25 kg.

Fisa tehnica:
Nu exista
 
S612- Tencuiala manuala pentru asanarea zidariilor umede pentru interioare si exterioare

Utilizare:

S 612 se amesteca in betoniera timp de circa 3 minute, adaugand aproximativ 18% apa (circa 5,5 litri pentru fiecare sac de 30 kg.)Se aplica manual intr-un strat cu o grosime minima de 2 cm.Poate fi aplicat si cu masina de tencuit.S 612 trebuie folosit in stare naturala fara a adauga alte materiale.


Livrare:
Saci speciali cu protectie impotriva umiditatii, de aproximativ 30 kg.

Fisa tehnica:
Nu exista
 
S627- Tencuiala pentru asanarea zidariilor umede pentru interioare si exterioare

Utilizare:

S 627 se prelucreaza manual sau cu ajutorul unor masini de tencuit de tip FASSA, PFT, PUTZKNECHT, PUTZMEISTER, TURBOSOL sau unele similare. Se aplica un singur strat cu grosimea maxima de 20 mm, stropind de jos in sus, apoi se niveleaza cu placi in forma de H sau cutit cu miscari orizontale si verticale pana la obtinerea unei suprafete netede.Dupa ce este amestecat cu apa, mortarul trebuie aplicat in cel mult 2 ore.Pentru aplicari manuale, la fiecare sac de 30 kg de S 627 adaugati circa 5,5 litri de apa curata, amestecati manual sau cu un agitator mecanic timp de circa 3 minute pana cand obtineti consistenta dorita a amestecului.S 627 trebuie folosit in stare naturala, fara a adauga alte materiale.


Livrare:
Saci speciali cu protectie impotriva umiditatii, de aproximativ 30 kg.

Fisa tehnica:
Nu exista
 
S639– BIO Tencuiala alba pentru asanarea zidariilor umede pentru interioare si exterioare cu efect marmoreu

Utilizare:

S 639 se amesteca in betoniera timp de circa 3 minute, adaugand aproximativ 18% apa (circa 5,5 litri pentru fiecare sac de 30 kg.)Se aplica manual intr-un strat cu o grosime minima de 2 cm.Poate fi aplicat si cu masina de tencuit.S 639 trebuie folosit in stare naturala fara a adauga alte materiale.


Livrare:
Saci speciali cu protectie impotriva umiditatii, de aproximativ 30 kg.

Fisa tehnica:
Nu exista
 
S641- Tencuiala pentru asanarea zidariilor umede pentru interioare si exterioare

Utilizare:

S 641 se prelucreaza cu ajutorul unor masini de tencuit de tip FASSA, PFT, PUTZKNECHT, PUTZMEISTER, TURBOSOL sau unele similare. Se aplica un singur strat cu grosimea maxima de 4-5 mm, astfel incat sa se acopere circa 50% din suprafata.Dupa ce este amestecat cu apa, mortarul trebuie aplicat in cel mult 2 ore.Pentru aplicari manuale, la fiecare sac de 30 kg de S 641 adaugati circa 7 litri de apa si amestecati cu un agitator mecanic pana cand obtineti consistenta dorita a amestecului.S 641 trebuie folosit in stare naturala fara a adauga alte materiale.


Livrare:
Saci speciali cu protectie impotriva umiditatii, de aproximativ 30 kg.

Fisa tehnica:
Nu exista
 
S650- Tencuiala ecologica alba pentru asanarea zidariilor umede pentru interioare si exterioare

Utilizare:

S 650 se prelucreaza cu ajutorul unor masini de tencuit de tip FASSA, PFT, PUTZKNECHT, PUTZMEISTER, TURBOSOL sau unele similare. Se aplica un singur strat cu grosimea maxima de 4-5 mm, astfel incat sa se acopere circa 50% din suprafata.Dupa ce este amestecat cu apa, mortarul trebuie aplicat in cel mult doua ore.Pentru aplicari manuale, la fiecare sac de 30 kg de S 650 adaugati circa 8 litri de apa si amestecati cu un agitator mecanic pana cand obtineti consistenta dorita a amestecului.S 650 trebuie folosit in stare naturala fara a adauga alte materiale.


Livrare:
Saci speciali cu protectie impotriva umiditatii de aproximativ 30 kg.

Fisa tehnica:
Nu exista
Home | Despre noi | Produse | Sisteme | Evenimente | Download | Contact

Copyright @ DUNAREA FT 2010
Vizite azi: 0
Vizite total: 348455