DUNAREA FT DUNAREA FT

Cauta


Noutati
Restaurarea fatadelor exteriori de reşedinţă a Excelenţei Sale Ambasadorul Italiei
10.09.2011Fatadele exteriori de resedinta a Excelentei Sale Ambasadorul Italiei la Bucuresti   au fost restaurate recent utilizand tehnologia DUNAREA si produsele FASSA BORTOLO . [...] mai mult »


SA500- Sapa autonivelanta pe baza de ciment pentru podele de interior civileRenovari

B525- Mortar fibrointarit tixotropic cu retragere controlata pentru reparatii pe beton

Utilizare:

B 525 se lucreaza manual sau cu masini pentru tencuiala tip FASSA, TURBOSOL, PFT, PUTZKNECHT sau similare.Pentru prelucrarea manuala, produsul se va amesteca cu circa 17% de apa, pana la obtinerea unei paste omogene si tixotropice, cu agitatorul mecanic la viteza mica.Fata de prelucrarea cu masina, obtinerea mortarului in mod manual poate necesita cantitati mari de apa cu inrautatirea in consecinta a anumitor caracteristici ale produsului intarit.B 525 se aplica cu o grosime de 3 cm pe strat si oricum astfel incat sa avem 1,5 cm strat de acoperire peste armatura din fier, prin interpunerea unei plase electrosudata fixata de substrat cu ajutorul unor cuie.Statul suplimentar trebuie sa fie aplicat inainte ca materialul sa se fi intarit (intre 3 si 4 ore la o temperatura de +20ºC).B 525 trebuie folosit in starea originala, fara adaugarea de materiale suplimentare.


Livrare:
Saci speciali de circa 30 kg, protejati impotriva umezelii.

Fisa tehnica:
Nu exista
 
B530C- Mortar turnabil fibrointarit cu retragere controlata pentru reparatii pe beton

Utilizare:

B 530 C se lucreaza manual sau cu masini pentru tencuiala tip FASSA, TURBOSOL, PFT, PUTZKNECHT sau similare.Pentru prelucrarea manuala, produsul se va amesteca cu circa 17% de apa, pana la obtinerea unei paste omogene si tixotropice, cu agitatorul mecanic la viteza mica. B 530 C se aplica in straturi cu o grosime de 3-5 cm si oricum astfel incat sa se obtina in prezenta fierului pentru armatura (in general structuri metalice) cel putin 1,5 cm strat de acoperire.B 530 C trebuie folosit in starea originala, fara adaugarea de materiale suplimentare.


Livrare:
Saci speciali de circa 30 kg, protejati impotriva umezelii.

Fisa tehnica:
Nu exista
 
B543- Glet cu ciment rapid cu retragere compensata fibrointarita alba si gri pentru interior si pentru exterior

Utilizare:

Pentru B 543 se adauga circa 30% de apa curata (circa 7 litri la fiecare sac de 25 kg), si apoi se amesteca manual sau cu un agitator mecanic pentru maxim 3 minute. Pasta se aplica apoi cu o spatula metalica prin miscari in sens orizontal si vertical. Straturile succesive se aplica cat inca primul strat nu este complet uscat. Produsul se finiseaza apoi cu drisca din burete.B 543 trebuie sa fie utilizat in stare originala, fara a adauga alte materiale.


Livrare:
Saci speciali de circa 25 kg, protejati impotriva umezelii.

Fisa tehnica:
Nu exista
 
B548- Mortar fibrointarit tixotropic rapid cu intarire controlata pentru reparatii pe beton

Utilizare:

B 548 se amesteca manual sau cu agitatorul mecanic la viteza mica, adaugand circa 17% apa curata, pana la obtinerea unei paste omogene si tixotropice.Se vor amesteca intotdeauna cantitati care pot fi utilizate in 15 minute (la 20°C) data fiind viteza de intarire a produsului. Nu incercati sa reobtineti flexibilitatea pierduta prin adaugarea de apa.B 548 se aplica in straturi cu o grosime de 30 mm maxim si pana la obtinerea unei strat de cel putin 1.5 cm peste fierul din armatura, prin interpunerea unei plase electrosudate fixate de substrat cu ajutorul unor cuie.Pentru obtinerea de grosimi mai mari, produsul se va aplica in mai multe straturi, la o distanta de 15 minute unul de celalalt.Este necesar ca intotdeauna sa se mentina umeda respectiva portiune pana la obtinerea aderentei complete a produsului (circa o ora).   B 548 trebuie folosit in starea originala, fara adaugarea de materiale suplimentare.


Livrare:
Saci speciali de circa 30 kg, protejati impotriva umezelii.

Fisa tehnica:
Nu exista
 
B550M- Mortar fibrointarit tixotropic rapid cu retragere controlata pentru reparatii zidarii deteriorate

Utilizare:

B 550 M se lucreaza manual sau cu masini pentru tencuiala tip FASSA, TURBOSOL, PFT, PUTZKNECHT sau similare.Pentru prelucrarea manuala, produsul se va amesteca cu circa 15% de apa, pana la obtinerea unei paste omogene si tixotropice, cu agitatorul mecanic la viteza mica.B 550 M se aplica in straturi cu grosimea de 3 cm pe strat.Stratul succesiv trebuie aplicat inainte ca produsul sa se usuce complet (intre 2 si 3 ore la o temperatura de +20°C).Produsul trebuie aplicat prin interpunerea unei plase electrosudata fixata de substrat cu ajutorul unor cuie.B 550 M trebuie folosit in starea originala, fara adaugarea de materiale suplimentare.


Livrare:
Saci speciali de circa 30 kg, protejati impotriva umezelii.

Fisa tehnica:
Nu exista
 
BF501- Ciment bicomponent pentru protejarea fierului pentru armatura impotriva coroziunii

Utilizare:

Se varsa incet componenta A (pudra) in componenta B (lichida) si se amesteca, folosind un agitator mecanic cu viteza mica, pana la obtinerea unei paste omogene si plastice, fara cocoloase.Aplicati pasta cu o pensula pe fierul de tratat in doua straturi succesive, aplicate la o distanta de circa 2 ore unul de celalalt si de preferinta nu se vor depasi 24 de ore, pana la acoperirea totala a suprafetelor de tratat. Grosimea totala a stratului aplicat va trebui sa fie de circa 2 mm.Inainte de aplicarea amestecului pentru reparatii (tip B 525, B 548, B 575, B 530 C), este necesar sa se astepte cel putin 4-5 ore, in functie de temperatura.BF 501 trebuie folosit in starea originala, fara adaugarea de materiale suplimentare.


Livrare:
Produsul este disponibil in ambalaje cu greutatea totala (Componenta A + Componenta B) de 3 kg.

Fisa tehnica:
Nu exista
 
BR575- Mortar fibrointarit tixotropic rapid cu finisaj civil

Utilizare:

B 575 se amesteca manual sau cu agitatorul mecanic la viteza mica, adaugand circa 20% apa curata, pana la obtinerea unei paste omogene si tixotropic.Se vor amesteca intotdeauna cantitati care pot fi utilizate in 15 minute (la 20°C) data fiind viteza de intarire a produsului. Nu incercati sa reobtineti flexibilitatea pierduta prin adaugarea de apa.B 575 se aplica in straturi cu o grosime intre 2 si 40 mm maxim si pana la obtinerea unei strat de cel putin 1.5 cm peste fierul din armatura, prin interpunerea unei plase electrosudate fixate de substrat cu ajutorul unor cuie.In timpul intaririi este posibila permiterea traficului civil.BR 575 trebuie sa fie utilizat in stare originala, fara a adauga alte materiale.


Livrare:
Saci speciali de circa 30 kg, protejati impotriva umezelii.

Fisa tehnica:
Nu exista
 
L512- Liant pentru injectari rezistent la sulfati pentru ziduri istorice

Utilizare:

Este necesar sa se realizeze sigilarea cailor de iesire ale pastei din zidarie, folosind B 550 M.Pentru fiecare sac de L 512 se va adauga circa 36% apa curata (in jur de 10 litri pentru fiecare sac de 30 kg) si se va amesteca cu agitatorul mecanic pana la obtinerea unei paste cu aspect uleios, fluida si omogena, fara bleeding. Amestecul se va injecta cu o presiune nu foarte mare prin tuburile din plastic adecvate introduse in gaurile realizate in zid, pana la iesirea materialului din gaurile din apropiere.Operatia de injectare se va efectua de jos in sus.Injectarea se va efectua pe ambele laturi ale zidului in cazul in care grosimea acestuia depaseste 50 cm.Pasta trebuie aplicata in timp de o jumatate de ora: in cazul unor situatii neprevazute pe santier care nu permit utilizarea produsului in aceasta perioada de timp, este posibila adaugarea de apa pentru remedierea fluiditatii pierdute, dar astfel incat apa de amestec totala sa nu depaseasca 50%; acest lucru pentru a asigura pastrarea caracteristicilor mecanice ale produsului. Uneltele se vor spala cu apa înainte de intarirea produsului; dupa intarire este necesara indepartarea mecanica a reziduurilor.L 512 trebuie folosit in starea originala, fara adaugarea de materiale suplimentare.


Livrare:
Saci speciali de circa 30 kg, protejati impotriva umezelii.

Fisa tehnica:
Nu exista
Home | Despre noi | Produse | Sisteme | Evenimente | Download | Contact

Copyright @ DUNAREA FT 2010
Vizite azi: 0
Vizite total: 348455