DUNAREA FT DUNAREA FT

Cauta

Noutati
Restaurarea fatadelor exteriori de reşedinţă a Excelenţei Sale Ambasadorul Italiei
10.09.2011Fatadele exteriori de resedinta a Excelentei Sale Ambasadorul Italiei la Bucuresti   au fost restaurate recent utilizand tehnologia DUNAREA si produsele FASSA BORTOLO . [...] mai mult »

Despre noi

         DUNA PROJET este  o companie dinamica si bine organizata, în expansiune constanta, se ocupa cu comertul si distributia cu materiale de constructii si este exclusiv agentul si distributor pentru toata piata Romania al produselor FASSA BORTOLO

         
Duna Projet are o experienta mare indelungata în domeniul constructiilor
si poate rezolva problemele si necesitatile de proiectare si construire a cladirilor prin utilizarea de produse specifice cu valoare tehnologica ridicata.
        
Echipa este formata din profesionisti cu experienta mare ce pot oferi consiliere, asistenta si cele mai bune materiale de constructie pentru mai multe nevoi specifice.

        
Va punem la dispozitie inalta calitate a produselor noastre si performanta serviciilor de consiliere si de cooperare tehnica pentru a gasi solutii in alegerea corecta a materialelor de constructii pentru orice nevoie.
Tehnicienii nostri va ofera un serviciu complet de consiliere gratuita in faza de proiectare pana la orice tip de asistenta.

        
Compania noastra este in continua expansiune, in curs de dezvoltare si de aceea cautam persoane dinamice si motivate, hotarate sa urmareasca obiective noi.

         
Daca respectati aceste cerinte de baza, cu noi puteti gasi interesante si practice oportunitatile de integrare si de crestere. Trimite-ne CV-ul tau! In viitor, avem nevoie de tine!

Home | Despre noi | Produse | Sisteme | Evenimente | Download | Contact

Copyright @ DUNAREA FT 2010
Vizite azi: 0
Vizite total: 348455