DUNAREA FT DUNAREA FT

Cauta

Noutati
Restaurarea fatadelor exteriori de reşedinţă a Excelenţei Sale Ambasadorul Italiei
10.09.2011Fatadele exteriori de resedinta a Excelentei Sale Ambasadorul Italiei la Bucuresti   au fost restaurate recent utilizand tehnologia DUNAREA si produsele FASSA BORTOLO . [...] mai mult »

Parteneriat Fassa Bortolo

 FASSA BORTOLO este un lider pe piata italiana a materialelor de constructii de inalta calitate.

DUNA PROJET este exclusiv agentul si distributor pentru tota piata Romania al produselor FASSA BORTOLO

       
Exista intotdeauna ceva mai multe produse FASSA BORTOLO : mai multa atentie la materii prime, continua crestere a proceselor de cercetare dezvoltare si inovare. Aceasta este si a fost intotdeauna filozofia, dezvoltarea constanta de solutii avansate pentru evolutia cladirilor.

FASSA BORTOLO este prezent in Italia prin 13 unitati de productie si, in plus, are fabrici si in Portugalia, Franta si Albania.

FASSA BORTOLO este un lider in industrie, avand calitatea ca punct forte, oferind o gama completa de produse pentru constructii: produse de var, ipsos si var, ciment, var si tencuieli de gips pentru beton, vopsele si acoperiri, minerale albe si colorate, adezivi de constructii, adezivi ceramice, sape autonivelante podea, acoperiri si pasta de culoare, de izolare termica, produse pentru depoluarea zidurilor umede si restructurarea betonului degradat, tencuieli ecologice.

www.fassabortolo.com 

 

Home | Despre noi | Produse | Sisteme | Evenimente | Download | Contact

Copyright @ DUNAREA FT 2010
Vizite azi: 0
Vizite total: 348455