DUNAREA FT DUNAREA FT

Cauta

Noutati
Restaurarea fatadelor exteriori de reşedinţă a Excelenţei Sale Ambasadorul Italiei
10.09.2011Fatadele exteriori de resedinta a Excelentei Sale Ambasadorul Italiei la Bucuresti   au fost restaurate recent utilizand tehnologia DUNAREA si produsele FASSA BORTOLO . [...] mai mult »

Evenimente


Restaurarea fatadelor exteriori de reşedinţă a Excelenţei Sale Ambasadorul Italiei

10.09.2011

Fatadele exteriori de resedinta a Excelentei Sale Ambasadorul Italiei la Bucuresti  au fost restaurate recent utilizand tehnologia DUNAREA si produsele FASSA BORTOLO.

Exeteriorul rezidentei a fost readus la splendoarea originala printr-o interventie curata de mentinere extraordinaria.FIRMELE ISTORICE DIN ITALIA: FASSA BORTOLO PRINTRE CASTIGATORI

08.02.2011

Fassa Bortolo este una dintre cele 150 de firme istorice castigatoare  la  Roma de pe data de 8 iunie  in cadrul  evenimentului “ITALIA 150. Radacinile viitorului”.

 

Evenimentul, organizat cu ocazia sarbatoririi  celor 150  de Unitate de Italia, a dorit sa valorizeze firmele italiene care, cu a lor longevitate marturisesc  cele mai profunde  transformari ale Italiei si care au contribuit semnificativ la dezvoltarea economica a tarii noastre.

Doar  150 din cele doua mii de firme ultracentenare inregistrate in Registrul firmelor  istorice au fost premiate cu medalia  istorica de bronz a Republicii Italiene, tricolorul si o comemorativa placa: Fassa Bortolo, leader in Italia si in lume in solutiile de calitate pentru constructii, este una dintre acestea.

Prima atestare a unui membru al familiei in acest sector se gaseste in anul estimativ  1710. O traditie straveche ce s-a transmis din generatie in generatie pana ce a ajuns la actuala calitate de top, thnologie si atentie asupra mediului.PREMIUL INTERNATIONAL

02.06.2011

Departamentul de Arhitectura al Universitatii din Ferrara, in colaborare cu FASSA BORTOLO spa dezvolta de ani intregi initiativele de formare  si confruntare a proiectelor , prin intermediul  prestigiosului  “Premiu International  pentru arhitectura  durabila FASSA BORTOLO”.

In zona acestor tipuri de activitati intra chiar si Premiul International “Domus Restauro e Conservazione”, (Domus  Restaurare si Conservare)

Premiul dorit este conceput de catre Facultatea Externa in colaborare cu FASSA BORTOLO , recunoscand astfel importanta fundamentala  acordata de firmele implicate in restaurari, ajungand la premierea proiectantilor din sectorul privat sau public si a firmelor de restaurari  ce au realizat operele.

Premiul este indreptat spre individualizarea  nu numai a proiectantilor ci si a firmelor  specializate  ce au realizat lucrarile de restaurare  pentru importanta faptului ca in acest  domeniu pun in valoare competentele antreprenoriale.

Premiul este acordat in fiecare an si este impartit in doua sectiuni:

-lucrari realizate: vor fi premiati proiectantii sectorului privat si public  si firmele de restructurari ce au realizat aceste lucrari;

- proiecte elaborate ca test de verificare.

mai multe informatii : info@dunareaft.comReabilitarea localurilor Ambasadei Italiene din Bucharest cu produse FASSA BORTOLO

05.06.2010

SALONUL CENTRAL SI CELELEALTE LOCALURI ALE RESEDINTEI AMBASADEI ITALIENE DIN BUCURESTI AU FOST RESTAURATE  FOLOSIND PRODUSELE NOASTRE FASSA BORTOLO.

LOCALURILE RENOVATE AU FOST INAUGURATE IN DATA DE 5 IUNIE, IN TIMPUL UNEI RECEPTII ,IN PREZENTA AUTORITATII SI OPERATORILOR ITALIANI, A PRIMARULUI DIN ROMA DOMNUL GIANNI ALEMANNO.Acordul de colaborare dintre Fassa Bortolo si municipalitatea Venetiei

17.11.2009

       Reînnoit, acordul de parteneriat va lega pentru urmatorii 3 ani orasul Venetia si compania Fassa Bortolo. Prin urmare, colaborarea continua activitatea importanta de testare si de cercetare pentru solutii inovatoare si adecvate pentru un anumit teritoriu, orasul Venetia.

       Acest exemplu de colaborare intre sectorul public si privat Fassa nu este nou pentru companie, avand in vedere experientele anterioare: restaurarea frescelor de la Palatul 300, site-ul istoric al Primariei din Treviso si restaurarea picturilor murale ale unor magazine in Via dell'Abbondanza la Pompei, in colaborare cu Serviciul Arheologic local si Facultatea de Arhitectura Universitatea din Ferrara.Premiul International pentru Dezvoltare Durabila Arhitectura - a 7a editie

31.10.2009

       Proiectele provin din diferite tari europene si nu numai. Pentru aceasta editie, juriul este format din arhitect. Thomas Herzog (Germania), presedinte, Arch. Tombazis Alexandros (Grecia), Arch. Pallasma Juhani (Finlanda), Arch. Nicola Marzot si arc. Gianluca Minguzzi in calitate de secretar al Premiului.
       Toate informatiile privind atribuirea sunt disponibile la www.premioarchitettura.it.Noul sistem Cartongesso GYPSOTECH®

28.10.2009

       Noua solutie Fassa imbogateste gama deja extinsa de produse de constructie. Totul pe noul site www.gypsotech.com!Proiectul Treviso x L'Aquila

02.10.2009

       Fassa Bortolo a participat la constructia cladirii cu donarea de produse pentru sistemele de izolare termica cu sape de nivelare SA 500 asezate pe podea si propria sa linie de vopsele si acoperiri interior si exterior.

       Facilitatea oferita de inalta calitate a constructiei din panouri din lemn cu izolatie adecvata va oferi un mediu sanatos si placut de trai optimizand astfel cheltuielile de exploatare. Au fost, de fapt, produsele utilizate în conformitate cu standardele moderne de durabilitate a mediului, precum si economiei de energie.
       Ceremonia va avea loc in cladirea comunitatii pe 3 octombrie, la Poggio Picenze.


Home | Despre noi | Produse | Sisteme | Evenimente | Download | Contact

Copyright @ DUNAREA FT 2010
Vizite azi: 0
Vizite total: 348455